Авторизация
 
 

Кількість платників податків, які перебувають на обліку в Одеській області зросла на 8,5 тисяч




Станом на 01.04.2024 року на обліку в органах податкової служби Одещини перебуває 245,2 тис платників податків, у тому числі 102,8 тис юридичних осіб та 142,4 тис фізичних осіб-підприємців.
Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Хван, у порівняні з відповідним періодом минулого року кількість платників податків, які перебувають на обліку в регіоні збільшилась на 8,5 тис, в тому числі на 1,9 тис юридичних осіб та на 6,6 тис фізичних осіб-підприємців.
Протягом поточного року, станом на 01.04.2024 року, взято на облік в органах податкової служби Одещини 5,4 тис новостворених платників податків, з яких 4,8 тис фізичних осіб-підприємців та 0,6 тис юридичних осіб.
Зокрема, в березні 2024 року платниками податків регіону стали 1,7 тис юридичних та фізичних осіб-підприємців регіону.
Позитивна динаміка щодо кількості платників податків свідчить про активізацію підприємництва в Одеському регіоні, а відтак збільшення сплати податків, зборів та платежів до бюджетів всіх рівнів.
Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що податкові онлайн послуги для представників бізнесу і громадян доступні в Електронному кабінеті платника: https://cabinet.tax.gov.ua. Крім того, корисні сервіси та можливості для суб’єктів господарювання пропонує портал Дія.Бізнес: https://business.diia.gov.ua.

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]