Авторизация
 
 

Влітку на півдні Одещини планують провести другий «ВиделкаFest»

повідомив автор ідеї та засновник фестивалю громадський активіст та військовослужбовець Сергій Гнезділов.[/quote]
Він також зазначив, що цього року фестиваль відбудеться 26-28 липня. Усі події на ньому безкоштовні, тож для його організації та проведення звертатимуться «за підтримкою та донатами до виделківчан».
Організатори величезну ставку роблять на зелений туризм, тому формуватимуть кемпінг – наметове містечко на березі Дунаю.
З першого травня почне працювати сайт, де зможуть зареєструватися «як відвідувачів фестивалю на події, так і команди волонтерів, які допомагатимуть на двох сценах та ще декількох локаціях. Також на сайті можна буде забронювати місце під ваш намет, купити мерч фестивалю, отримати багато інших супутніх послуг та інформації».
Фестиваль запрошує до співпраці тих, хто бажає стати партнерами, фундаторами, тих, «кому небайдужий розвиток української культури в регіонах, діалог між активними громадянами та владою, популяризація проактивного способу життя, турбота про навколишнє середовище».
Відзначимо, що це не єдиний фестиваль, який цього року планують провести в українській Бессарабії. На початку вересня у Болграді заплановане проведення п’ятого Міжнародного етнографічного кінофестивалю «ОКО», який вже знають не лише в Україні.
У Болграді також сподіваються у тому чи іншому форматі провести цього року традиційні місцеві фестивалі.
[quote]Нагадаємо: У Вилковому готуються до першого фестивалю української культури[/quote]

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]