Авторизация
 
 

Росіяни атакують Україну «Цирконами». Що відомо?

повідомили у Силах оборони півдн України.[/quote]
Йдеться про запуск ракети з території окупованого Криму.
Водночас в інформаційно-консалтинговій компанії Defense Express стверджують, що «такі «розрахунки» не мають відношення до реальних».
[quote]«Будь-яка ракета летить за певною траєкторією, спочатку вона підіймається на значну висоту, потім розганяється, потім починає знижуватись і у піке мчиться до землі. Якщо навіть просто уявити, що об’єкт летить з постійною швидкістю за параболою, то вже зрозуміло, що відстань по прямій буде меншою за відстань реального польоту за параболою.
А для обрахування точного підльотного часу необхідно мати точні параметри ракети, її швидкості, висоти польоту, точної траєкторії загалом з урахуванням маневрів. Тим паче у “Циркона” вона аеробалістична.
Тому наразі навряд хтось взагалі точно може сказати, який з точністю до секунди підльотний час “Циркона” до будь-якого міста України.
Але більш важливим параметром є те, наскільки швидко сам запуск ракети буде зафіксований, проведена ідентифікація та через скільки буде оголошено попередження про загрозу. А це вже дійсно означає, що залишається дуже обмаль часу для того, щоб знайти безпечне місце», – розповіли у Defense Express.[/quote]
Нагадаємо, що протикорабельну ракету ЗМ22 «Циркон» у росії називають гіперзвуковою. Щодо її характеристик, то вони залишаються під питанням, бо у рф спочатку заявляли про дальність у 400 км та швидкість у 6 Махів, згодом про 600 км, потім про 1000 км та з 9 Махів. Вага бойової частини у різних джерелах декларується на рівні від 300 до 500 кг.
[quote]Ворог завдав ракетного удару по Одесі: четверо поранених[/quote]
 

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]