Авторизация
 
 

Наступного тижня законопроєкт про мобілізацію засуджених буде зареєстрований у Раді, а на найближчому засіданні – голосуватиметься, – Малюська


Міністр юстиції Денис Малюська розраховує, що наступного тижня законопроєкт про мобілізацію засуджених та ув’язнених буде зареєстрований у Верховній Раді і буде голосуватися.
Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна, про це Малюська заявив в ефірі телемарафону.
“Я думаю, що наступного тижня він (законопроєкт. – Ред.) буде зареєстрований, а на найближчому засіданні Ради він буде голосуватися в першому читанні й в другому так само. Я очікую, що це буде весною, не пізніше”, – наголосив Малюська.
Він зауважив, що є тисячі ув’язнених та засуджених, які готові стати військовослужбовцями та повноправними членами Сил оборони.
“Військові попросили, щоб ми виключили з-під можливої мобілізації тих, хто порушував військову дисципліну та вчиняв злочини під час виконання військового обов’язку. Так само вони не хочуть бачити тих, хто вчиняв злочини проти держави. Тому такі категорії напевно під мобілізацію не потраплять”, – зауважив міністр.
Він додав, що не очікує затягування розгляду в парламенті цього законопроєкту, адже за його словами, він не зустрів жодного депутата, який був би проти.
“Не всі командири військові готові брати засуджених та ув’язнених до себе, але ми не будемо і не плануємо нікому нав’язувати таких мобілізованих. Скоріш за все, це будуть окремі загони”, – пояснив Малюська.
Джерело: https://censor.net/ua/n3477793

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]