Авторизация
 
 

В Одеській юридичній академії відкрили нове бомбосховище




З метою захисту колективу і студентів Національного Університету «Одеська Юридична Академія» та мешканців прилеглих будинків від ракетних атак ворога, керівництвом начального закладу були збудовані та забезпечені найкращим обладнанням укриття в усіх корпусах навчального закладу та студентський гуртожитках.
Чергове укриття в гуртожитку Nº1 «Феміда» сьогодні урочисто відкрив президент Університету, академік Сергій Ківалов. На захід були запрошені перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, Генеральний консул Республіки Молдова в Одесі Іон Чорний, Генеральний консул Грузії - Торніке Берекашвілі, Генеральний консул Арменії - Ґаґік Гайрапетян, викладачі, студенти та гості.



Сергій Ківалов, показуючи гостям нове бомбосховище, розповів, що усі укриття в навчальному закладі оснащені спеціальними системами вентиляції з подачею теплого повітря, автономним освітленням та електроживленням, водонапірними баками із питною водою. Також, задля зручності навчання студентів, сховища обладнанні супутниковим інтернетом Старлінк.



Олег Радковський у своє чергу наголосив на високій якості робіт та повній оснащеності бомбосховища для зручного та безпечного навчання студентів.

«Одеська юридична академія» є флагманом у сфері вищої юридичної освіти України і, не зважаючи на виклики війни, продовжує навчальний процес в очній формі. Тому якісні укриття дуже важливі та потрібні, задля безпечного навчання студентів та ефективної роботи професорсько-викладацького складу. Бомбосховище в гуртожитку, яке ми сьогодні оглянули, повністю обладнане усім необхідним – це справжній та якісний пункт незламності, з автономним електро- та водопостачанням, супутниковим інтернетом та опаленням. Дякую керівництву університету за гарну роботу та турботу про студентів!», - розповів Олег Радковський.




Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]