Авторизация
 
 

В Ізмаїлі відкрилася виставка “Нескорені війною”


В Ізмаїльському історико-краєзнавчому музеї Придунав’я відкрилася виставка “Нескорені війною”. Її присвятили другій річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну та 10-й річниці з початку російсько-української війни.
Експозиція складається з елементів тактичного спорядження військових, нарукавних знаків, осколків, гільз, фрагментів боєприпасів та їхніх тубусів різного калібру, мінометних мін, які були зібрані на полі бою. Також на виставці представлені фотографії, документи та особисті речі загиблих захисників. За кожним предметом – історія людини, яка віддала за захист України найдорожче – власне життя.
Доповнюють експозицію тематичні марки та конверти “Укрпошти”, які ілюструють перші події широкомасштабної війни. Також на виставці представили уламки російських “шахедів”.







Як розповіли співробітники музею, ця виставка далася їм дуже важко, бо вони разом із рідними захисників розділили весь біль і горе, прожили історію кожного воїна.
Музей продовжує пошукову роботу, щоб доповнити та розширити експозицію цієї виставки. Працівники звертаються до всіх родин полеглих воїнів, у кого є бажання і можливість принести особисті речі військових.
Ближче до літа в музеї планують відкрити велику залу пошани захисників України, щоб увічнити їхній подвиг в історії.

Рейтинг новости: 
теги: Ізмаїл
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]