Авторизация
 
 

Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний помер у в’язниці

пише “Радіо Свобода”. Політику було 47 років.
Згідно з повідомленням відомства, Навальний відчув себе погано після прогулянки і практично одразу знепритомнів. Лікарі швидкої допомоги, що прибули, не змогли реанімувати ув’язненого.
Адвокат політика Леонід Соловйов відмовився від коментарів. Він уточнив, що захисник був у в’язня в середу і тоді в Навального все було гаразд. Громадська наглядова комісія також повідомила, що скарг на здоров’я від Навального не надходило.
Телеграм-канал SOTAvision публікує вчорашнє відео Олексія Навального на засіданні Коврівського суду з відеозв’язку з колонії. На кадрах ув’язнений виглядає здоровим та жартує.
Слідчий комітет розпочав перевірку через смерть Навального.
14 лютого стало відомо, що Навального в 27-й раз за час ув’язнення відправили до штрафного ізолятора.
Нагадаємо, Олексія Навального було засуджено у справі про шахрайство, а також за низкою інших звинувачень, у тому числі за створення екстремістського співтовариства, яким у Росії визнано, зокрема, його “Фонд боротьби з корупцією”. У колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Навальний відбував 19 років колонії особливого режиму. Опозиціонер називав своє переслідування політичним, такої ж думки дотримуються правозахисники та представники країн Заходу.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]