Авторизация
 
 
  • 14:00 – Избиение женщины в Одессе военным – в полиции рассказали подробности 
  • 11:01 – В Одессе за неделю родились 95 детишек 

Одеський Молитовний сніданок – приклад єднання заради блага людей і держави




У важкі часи, коли немає впевненості у затрашньому дні, українське суспільство потребує консолідації та єдності. Молитовні сніданки, які відбуваються в найуспішніших країнах світу, вже не одне десятиріччя демонструють здатність об’єднувати різних людей і навіть опонентів заради спільної мети – працювати на благо людей і держави, усвідомлюючи рівність усіх та залежність від Бога. Саме з таким змістом 19 грудня відбувся Одеський Молитовний сніданок.

В Одеському Молитовному сніданку взяли участь духовенство, волонтери, депутати різних рівнів, громадські і культурні діячі та керівництво Одеси і області. До учасників заходу у форматі відео-привітання звернулися конгресмен США Тім Уолберг та сенатор Джеймс Ленкфорд, які відвідували Одесу під час війни і є активними лоббістами допомоги для України. Родзинкою програми було відео-звернення до одеситів мера міста Одеса штату Техас (США)! Спеціальним гостем, який виступив перед присутніми, став впливовий європейський політик, неодноразовий депутат парламенту Македонії Владко Ґьорчев.

Депутати Верховної Ради України Олексій Гончаренко та Юлія Діденко

Заступник Одеського міського голови Павло Вугельман

Координатор Руху молитовних сніданків України, народний депутат України 6-го та 8-го скликань Павло Унгурян

Депутат Одеської обласної ради, волонтер Веніамін Унгурян

Депутат парламенту Македонії Владко Ґьорчев

Уже вкотре Молитовний сніданок у нашому місті та області відбувається за ініціативи волонтера і депутата Одеської обласної ради Веніаміна Унгуряна, а співорганізаторами та партнерами заходу виступили: Міжнародний культурний центр UNION, Одеська Народна Церква та БФ «Добрий самарянин», Департамент внутрішньої політики міськради, кафе «Шико», «Марістелла Резіденс» та «Vanil».


Тріо "Мальви" Одеської обласної філармонії

Зведений хор вихованців Дитячої школи хорового мистецтва ім. С. К. Крижановського та Мистецької школи № 2 ім. О. К. Глазунова. Юні хористи виконали українську народну пісню і Гімн України.

Також серед учасників сніданку було проведено благодійний збір коштів в рамках проєкту «Збери добрий подарунок» на підтримку дітей з обмеженими можливостями та сиріт.

Автор: Роман Сучков

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]