Авторизация
 
 

Громади Одещини отримали допомогу від благодійників




Міжнародний БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» звернувся до депутата Одеської облради фракції «Батьківщина» Олександра Барського, з приводу визначення територіальних громад Подільського району Одещини для участі у міжнародному проекті «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб».
Як розповів Олександр Барський, за його пропозицією до участі в проекті було подано Кодимську, Окнянську та Ананьївську громади Подільського району.


«Фахівці громад відпрацювали з благодійниками всі питання на відмінно та отримали по 5 комплектів сучасної ліцензійної комп'ютерної техніки та канцелярії для облаштованих робочих місць відділів соціальної політики. Також, завдяки Станіславу Трошину та благодійній організації, було розроблено «Соціальні паспорти» громад, які дозволять взяти участь у ще більшій кількості грантових проектів від міжнародних партнерів», - розповів депутат.
Олександр Барський також додав, що керівники Кодимської, Окнянської та Ананьївської громад на високому рівні організували роботу з отримання такого важливо ресурсу.

Варто зазначити, що Окнянську та Ананьївську громади очолюють «батьківщинівці» - Олег Бєлоус та Юрій Тищенко.
«Щиро дякую Станіславу Трошину, БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» та Агентству ООН у справах біженців (УВКБ ООН) за підтримку ВПО Подільського району. Разом робимо все можливе для покращення якості обслуговування та вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб в Одеській області та Україні», - резюмував Олександр Барський.



Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]