Авторизация
 
 
  • 14:00 – Избиение женщины в Одессе военным – в полиции рассказали подробности 
  • 11:01 – В Одессе за неделю родились 95 детишек 

Молдова вислала майже півсотні дипломатів і робітників посольства росії

У Кишиневі прийняли рішення значно скоротити присутність російських дипломатів у Молдові.
«14 серпня частина дипломатів та співробітників посольства росії у Молдові вилетіла з Кишинева до росії. Відповідно до рішення міністерства закордонних справ та європейської інтеграції, російське диппредставництво в молдавській столиці залишили 22 дипломати та 23 представники технічного персоналу разом із сім'ями», - повідомило видання NewsMaker.
Додамо, що 26 липня уряд Молдови вирішив скоротити кількість акредитованого дипломатичного персоналу в російському посольстві в Кишиневі на тлі журналістського розслідування щодо антен на даху будівлі дипустанови кремля.

«На наш погляд, дуже важливо, щоб дипломатичні служби не лише нашої країни, а й інших держав були спрямовані на розвиток добрих відносин, а не на дестабілізацію нашої країни. Ми домовилися з інститутами та особами, які ухвалюють політичні рішення, про необхідність обмеження кількості російських дипломатів, акредитованих у Молдові. Це робиться для того, щоб у Молдові було менше осіб, які займаються дестабілізацією країни», - заявив міністр закордонних справ Молдови Ніку Попеску.
 Молдова повністю відмовилася від російського газу
 

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]