Авторизация
 
 

Міносвіти планує забезпечити гаджетами дітей-сиріт з допомогою благодійників

З метою забезпечити дітей-сиріт необхідними гаджетами для дистанційного навчання Міністерство освіти і науки України і «Благодійний фонд Руслана Шостака» підписали меморандум про співпрацю.
«Фонд готовий опікуватися всіма дітьми-сиротами України. І ми прагнемо співпрацювати з Міністерством освіти і науки України, щоб надати дітям-сиротам усе необхідне для здобуття якісної освіти», - зазначила директорка БО «БФ «Руслана Шостака» Наталя Масло, повідомили у Міносвіти.
Додамо, що справа йде про забезпечення прав і різнобічних інтересів дитини, спрямованих на надання якісної освіти, сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Зазначимо, що за словами міністр освіти і науки Оксена Лісового, «станом на кінець навчального року 1,5 млн школярів навчалися дистанційно. Спільно з різними партнерами вже доставлено понад 96 тисяч гаджетів для вчителів і понад 34 тисячі для учнів. Проте ще 217 тисяч гаджетів украй потрібні українським школярам».

Довідка: Благодійна організація «Благодійний фонд «Руслана Шостака» — українська благодійна організація, яка спеціалізується на допомозі Силам оборони України та постраждалим від російсько-української війни. Займається евакуацією дітей-сиріт з України під час війни - в рамках проєкту «Дитинство без війни» та придбанням та постачанням для потреб захисників України автоколісного транспорту, його сервісного обслуговування - в рамках проєкту ГеройCar.

Засновником є Руслан Шостак - український підприємець, засновник і співвласник національних торговельних мереж EVA і VARUS.
Новий навчальний рік розпочнеться за планом

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]