Авторизация
 
 

Олег Радковський: Окнянська лікарня має стати реабілітаційним центром Подільського району




Команда партії «Батьківщина» в Одеській області, на чолі з Олегом Радковським, продовжує роботу по захисту від закриття та скорочення лікарень в громадах області та наданню медзакладам гуманітарної допомоги.
Черговий гуманітарний візит відбувся до Окнянської громади, яку очолює член команди Юлії Тимошенко - Олег Бєлоус.
Голова партосередку Одещини Олег Радковський, депутат облради Олександр Барський, депутат Фонтанської ОТГ Сергій Веселов та голова БФ «З Одесою в серці» Анатолій Коломієць відвідали лікарню Окнянської громади та зустрілись з колективом закладу.




Директор медзакладу Ігор Платон розповів про роботу та плани по створенню на базі лікарні реабілітаційного центру для воїнів ЗСУ.
За словами Олега Радковського, що є першим заступником голови Одеської облради, директор департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар’єва розглядає можливість створення на базі Окнянської лікарні великого реабілітаційного центру для військових усього Подільського району.


«Наша лікарня розташована в лісовій місцевості, навколо росте дуже багато хвойних дерев та різноманітної зелені. Також в нашій громаді є джерела мінеральної лікувальної води. Тому ідея про розташування реабілітаційного центру саме у нас – дуже гарна. Наш колектив має і досвідчених лікарів і молодих спеціалістів, тому ми зможемо надавати якісні послуги та допомагати відновленню наших героїв», - розповів директор медзакладу Ігор Платон.

У свою чергу Олег Радковський зазначив, що разом з колегами в облраді та відповідними департаментами ОДА опрацюють дане питання, щоб ідея стала реальністю.
«Пропозиція директора департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Наталії Одарій-Захар’євої по створенню саме в Окнянської лікарні великого реабілітаційного центру для військових усього Подільського району дуже чудова. Лікарня розташована в дуже мальовничому та екологічно чистому місці і навіть більше схожа на санаторій. В доступності джерельна вода. Тому я впевнений, що даний проект буде втілений у життя і наші герої отримаю найкраще лікування та реабілітацію», - додав Олег Радковський.
Окрім того, політики привезли до медзакладу гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Рідний Берег», заснованого Олегом Радковським та Михайлом Поживановим і БФ «З Одесою в серці» Анатолія Коломійця, що працюють в рамках партійного гуманітарного центру «Одеса ХАБ Батьківщина».


На останок команда «Батьківщини» відвідала Окнянський опорний ліцей та оглянула відремонтоване бомбосховище.
«В бомбосховищі ліцею проведено ремонт та є все необхідне обладнання для безпечного і комфортного навчання дітей. Щоб вчасно та якісно підготуватись до наступної зими, ми опрацювали питання ремонту опалення в закладі. Кошти вже зовсім скоро мають надійти з бюджету для початку робіт, і ми робимо все можливе, щоб до початку нового навчального року роботи були виконані і заклад освіти мав якісно відремонтовану систему опалення», - розповів Олег Радковський.





Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]