Авторизация
 
 

Хто може обійняти посаду голови Одеської ОВА?




Багато хто з одеситів продовжує симпатизувати Максиму Марченку після його звільнення і навіть збирає підписи під петицією з вимогою його повернення, а тим часом уже визначилася трійка реальних претендентів на посаду голови Одеської ОВА.
Ім’я Владислава Васильєва не знайоме одеситам, адже він жодним чином не пов’язаний з нашим регіоном. Уродженець Волині заробляв зірки на погони в СБУ Києва і ДБР Хмельниччини.
Хто може обійняти посаду голови Одеської ОВА?

Більше інформації про нього ви навряд чи знайдете, адже держслужбовець сам наголошує, що його біографічні дані не підлягають розголошенню. Вважають, що його призначення на найвищу посаду в Одеську ОВА може бути сигналом про початок антикорупційних зачисток регіону.
Ще один кандидат – нинішній голова Херсонської облради Олександр Самойленко. Службу в МВС він закінчив у званні полковника ще 14 років тому і знайшов собі місце в керівництві Херсонського ринку.

Згодом вирішив піти у владу і передав цю посаду дружині. У складі «Слуг народу» спочатку став замом голови Херсонської ОДА, а потім головою Херсонської облради. У його призначенні в Одесу, напевне, насамперед зацікавлена партія, а ось одеська регіональна еліта явно зустріне херсонця з пересторогою…
А ось найбільш відомим одеситам і найдосвідченішим держслужбовцем з-поміж кандидатів є Михайло Поживанов. Він уже певний час активно працює у нашому регіоні з гуманітарною місією і культурними проектами.

Свого часу був мером Маріуполя і навіть став переможцем у категорії «Кращий мер» рейтингу «Людина року»; також тривалий час працював заступником міського голови Києва і на провідній посаді у Міністерстві економіки України. У часи влади Януковича був змушений емігрувати з країни через переслідування і безпідставні звинувачення. Після повернення в Україну вів активну громадську і культурно-просвітницьку діяльність. Має багато наукових праць та винаходів, а нещодавно презентував в Одесі публіцистичну книжку «Місто» та виставку своїх художніх полотен.
Отож, почекаємо на рішення Офісу президента, але будемо сподіватися, що в основі цього вибору буде не партійна, а фахова доцільність.

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]