Авторизация
 
 

BURRATINO: підтримка співгромадян, ефективні бізнес-рішення й просто - найкраща піцца!




Діяльність одеських рестораторів відзначили нагородами Рейтингу популярності "Народне визнання"-"Одесит року"-2022.

Почесний диплом лауреата Рейтингу "Народне визнання"-"Одесит року"-2022. Від імені оргкомітету проекту Олену Нейкову вітає Євген Руденко
Повернення "Мак Дональдсу" - не єдина гарна новина, яку отримали вітчизняні гурмани у минулому році. Не зважаючи на складні умови війни, в яких опинилася діяльність одеських рестораторів, наприкінці вересня 2022-го в місті розпочала роботу нова мережа піццерій під назвою "BURRATINO". Перший заклад смачного бренду відкрився за адресою вулиця Львівська, 15-Б(ЖК "Море") й вже за кілька тижнів зміг створити армію власних прихильників. Як свідчать самі гурмани, таємниця швидкої популярності мережі - в майже чарівній атмосфері гостинності, що панує в "BURRATINO ", а також в привабливих вишуках меню, які вже встигли створити фурор в колі шанувальників смачної та корисної їжі.


Самі ж організатори "апетитного бізнесу" на питання щодо стримкої популярності бренду лише жартують. Мовляв, немає ніякої таємниці! А якщо і є, то вона - цілком в діях вдячних відвідувачів, які й формують позитивний імідж мережі:
- За час існування "BURRATINO" неодноразово чули від "досвідчених клієнтів" думку про те, що пицца від "BURRATINO" - найсмачніша не тільки в Одесі, але в Європі. Для нас подібні коментарі - найкраща нагорода!
До речі, головна мета новоутвореної мережі смаку та користі - це не тільки розвиток харчового бізнесу в Одесі. Багато уваги ресторатори приділяють саме підтримці населення в складних умовах війни. Так, заклад на Львівській,15-Б став наче не першим імпровізованим "пунктом незламності" для мешканців району, які під час перебоїв зі світлом, завдяки встановленому генератору, змогли отримувати тут не тільки гарячи напої та їжу, але й підзаряджати свої мобільні пристрої та користуватися послугами мережі Інтернет.

- В подальших планах - відкриття нових закладів мережі "BURRATINO" в Одесі, - поділилася планами на найближче майбутнє власниця торгових марок "BURRATINO" та "Штрудель", відома волонтерка Олена НЕЙКОВА.
- Труднощі, які спричинила війна, нас не лякають, тому ми прагнемо розвиватися й надали - за допомогою досвіду, підтримці партнерів та запровадженню нових ефектиних бізнес-рішень. Ми вважаємо себе справжніми патріотами України, тому зробимо все для підтримки та подальшого розвитку нашої держави.
Щож, разом з мешканцями рідної Одеси радіємо новаційним успіхам вітчизняних рестораторів! Й повідомляємо про те, що за ітогами Рейтингу популярності "Народне визнання"- "Одесит року" - 2022 мережа ресторанів "BURRATINO" цілком логічно отримала нагороду в номінації "За ефективні бізнес-рішення в умовах війни".
Вітання!


Автор фото: Володимир Сінкевич

Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]