Авторизация
 
 

Ломаченко опублікував відео, в якому Україну звинувачують у “війні проти Бога”

Ломаченко опублікував відео, в якому Україну звинувачують у “війні проти Бога”

Чемпіон світу з боксу з Одеської області Василь Ломаченко вкотре розлютив українців провокаційною публікацією у себе в Інстаграмі. На цей раз він опублікував відео священика УПЦ Московського патріархату, який звинуватив “українську державу” у “війні проти Бога”.

[media=https://www.instagram.com/reel/Cm1gwz1hPx-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading]

Священик виступає проти боротьби зі зрадниками у лавах церкви московського патріархату – це загрожує ліквідацією всієї структури, підпорядкованої РПЦ, яка раніше благословила вбивства українців. Зазначимо, що якщо церква благословляє вбивства – це вже не божа церква, а сатанинська секта РПЦ на чолі з агентом ФСБ Гундяєвим, який називає себе “патріарх Кирил”.

Василь Ломаченко давно вже переплутав, де Бог, а де сатана. Де батьківщина, а де вороги. І коли російські ракети розбомбили його рідний Білгород-Дністровський район, вбивши десятки людей, сором’язливо мовчав два дні, а потім опублікував нейтральне відео руйнувань, де навіть не вказав, хто запустив ці ракети.

Для перемоги над рашизмом в Україні має бути лише одна церква, з центром у Києві, а не в людожерській росії. Також для перемоги необхідні дієві методи для лідерів думок, які зраджують Україну та поширюють антиукраїнську інформацію, аж до позбавлення громадянства та запровадження санкцій. Нагадаємо, що Ломаченко вже кілька років у своїх постах тягнеться до росії – “рекламує” російських десантників, знімається у фільмах РПЦ, відправляє в росію свої медалі.

 


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]