Авторизация
 
 

Масована ракетна атака на регіони України: що відбувається

Масована ракетна атака на регіони України: що відбувається

Сьогодні, 10 жовтня, війська противника здійснили масовану ракетну атаку на Київ та практично на всі регіони країни. Вибухи чути у столиці, Вінницькій, Рівненській, Лтвівській, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Полтавській, Харківській, Миколаївській та Черкаській областях. Атака відбувається у кілька хвиль із застосуванням ракет та безпілотників.
Завдання ударів російських окупаційних військ почалося зі столиці. Декілька ракет впали в районі вулиці Володимирської в районі пам’ятнику М.Грушевському. В результаті потрапляння спалахнуло кілька автомобілів. За словами міністра культури Олександра Ткаченка, також пошкоджено будівлю філармонії, музеїв Ханенків та Шевченка. Повідомляється про пошкодження даху центрального залізничного вокзалу, хоча посадка/висадка пасажирів триває.
Внаслідок удару по Києву вже є загиблі. Попередньо 8 загинуло та ще 24 поранено.
У Черкасах та на західній Україні повідомляють про потрапляння до об’єктів критичної інфраструктури. У Житомирській, Харківській та Львівській областях виникли перебої з електропостачанням. Також мешканці повідомляють про проблеми доступу до Інтернету, що пов’язують із перебоями в електропостачанні.

Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]