Авторизация
 
 

Ізмаїльська вокалістка Олеся Кічук презентувала нову пісню «Крила»

Ізмаїльська вокалістка Олеся Кічук презентувала нову пісню «Крила»

На базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету 7 жовтня відбулася презентація авторської пісні «Крила» відомої в місті вокалістки Олесі Кічук.
Це вже друга авторська пісня, випущена дівчиною за цей місяць. Раніше, спеціально до Дня міста, вона неофіційно презентувала пісню про рідне місто з символічною назвою «Ізмаїл».
Автором тексту нової пісні «Крила» знову виступила ізмаїльська поетеса і мама дівчини Тетяна Лесіна. Музику написала сама Олеся, а з підбором аранжування допоміг відомий український композитор і музикант Сергій Дмитрієв.





У свою чергу, зйомкою кліпу займалися професійні відеографи Уляна та Петро Молла. Саме завдяки їм вдалося створити на екрані красиву і зворушливу історію. У кліпі було задіяно одразу кілька локацій – біля моря, в полі та в концертній студії.
Партнером Олесі під час зйомки кліпу став ізмаїльчанин Микита Столяр. Хлопець вже понад 12 років займається професійними бальними танцями, а наразі проходить службу в територіальній обороні.
Після презентації пісні та кліпу на екрані присутні змогли послухати «Крила» наживо. Пісня настільки сподобалася і зворушила глядачів, що після закінчення виступу зал подарував Олесі бурхливі оплески.
«Я хочу подякувати всім, хто прийшов сьогодні розділити зі мною радість нової творчої роботи. – сказала Олеся Кічук. –

Також я безмежно вдячна своїй родині, яка мене завжди підтримувала і підтримує. Миру нам усім і натхнення».

Рейтинг новости: 
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]