Авторизация
 
 

Одеська прокуратура оприлюднила відео російського ракетного удару по Сергіївці

Одеська обласна прокуратура оприлюднила відео удару російських ракет по Сергіївці та його наслідки. Зараз здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 438 КК України.

Одеська прокуратура оприлюднила відео російського ракетного удару по Сергіївці

Внаслідок завданих ракетних обстрілів військовими країни-агресора у Сергіївці загинула 21 цивільна особа та 39 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Більше ста громадян залишилися без місця проживання та вимушені шукати притулку.

На даний час завершено проведення пошуково-рятувальних заходів та розбір завалів зруйнованого 9-поверхового житлового будинку та будівлі бази відпочинку.
 

[img]https://www.youtube.com/embed/HT5Kqk4yWjg?feature=oembed&wmode=opaque[/img]
' alt="">

 
Слідчими підрозділами завершено проведення 30 оглядів місць події, за результатами яких виявлено та вилучено понад 500 уламків від ракет, якими здійснено ракетні обстріли, вилучено близько 50-ти відеозаписів з камер відеоспостереження та призначено комплексні вибухо-технічні, судово-медичні, будівельно-технічні та автотоварознавчі експертизи у кримінальному провадженні.
 
За результатами проведених слідчих дій на оглянутій та прилеглій території не виявлено жодного об’єкту військової інфраструктури, техніки та місць постійного або тимчасового розташування військовослужбовців.

 


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]