Авторизация
 
 

«Моє Місто» збирає гроші на допомогу обороні Одеси

«Моє Місто» — це громадська організація для місцевих соціальних проєктів в Одесі та Харкові. Вже понад 6 років платформа підтримує ініціативи, які розбудовують сильне громадянське суспільство в наших містах і роблять реальні зміни. Проєкти фінансують люди та місцеві організації, які так само вірять у ці ініціативи та майбутнє наших міст.

«Моє Місто» збирає гроші на допомогу обороні Одеси

Всі ці роки на платформі люди створювали найрізноманітніші проєкти. Так з’явилися сервіс по прилаштуванню тварин GladPet та фестиваль Home me, перша сортувальна станція в Одесі, інклюзивні майстерні «Важливий Кожен» та багато іншого. Усі проєкти були різні та були об’єднані однією метою – покращити Одесу.

Проте 24.02.2022 життя українців поділилось на «до» та «після». В нашій країні розпочалася повномасштабна війна. Ми були вимушені зупинити усі проєкти, адже розуміли – розвивати культуру, інклюзію та інші сфери в умовах війни майже неможливо. Першочерговою задачею стоїть оборона нашого міста та його збереження.
 
Команда «Мого Міста» разом з усією Україною впевнені у нашій перемозі. А для досягнення цієї мети якомога швидше, команда платформи запустила збір коштів для допомоги ЗСУ.
 
Багато організацій допомагають військовим на всеукраїнському рівні, але вони не можуть так швидко реагувати на потреби у регіонах та покривати їх у повному обсязі. «Моє Місто» як місцева некомерційна організація може відповідати на всі запити набагато швидше.
 
Наразі на платформі зібрано 125 579 грн з 300 000 оголошених. Повідомляється, що всі кошти підуть на медикаменти, їжуі та базове обладнання для військових в місті Одеса.
 


 
Працівники платформи закликають підтримати закликають усіх небайдужих й наголошують, що навіть 10 гривень можуть суттєво допомогти. Зробити свій внесок можна за посиланням: //cutt.ly/dSEleRP  


Источник - Культурометр
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
теги: Новости
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]