Авторизация
 
 

В Болгарії мітингували біля російського посольства через ракетну атаку в Україні (фото)

В Болгарії мітингували біля російського посольства через ракетну атаку в Україні (фото)

Декілька сотень жителів Софії вийшли на акцію протесту до посольства Росії в столиці Болгарії. З гаслом «Путін, зупинись!» мітингувальники виступили проти масових бомбардувань території України та закликали новий склад парламенту Болгарії ухвалити рішення про надання Україні необхідного озброєння.
Представник болгарського руху «Мати Україна» Олена Коцева назвала дії російських військ в Україні тероризмом і висловила думку, що болгарському уряду настав час офіційно заявити про надання зброї Україні, а не приховувати, що продається зброя.
Мітингувальники прийшли до стін російського дипредставництва з плакатами «Stop russizm», «рОZZІЯ – країна терорист», «Жодних переговорів з терористами», «Гаага чекає на вас, іроди!», а також вигукували гасла: «Путін, х*ло» та «Рашисти, гірші за фашистів».
«Сьогодні вся Україна кровоточить, серця та душі українців в Болгарії теж спливають кров’ю. Путін – масовий вбивця та терорист, але всі росіяни мають відповідати», – зазначила в коментарі для faktor.bg Олена Коцева.

Нагадаємо, вчора російські війська провели масовану ракетну атаку по об’єктах критичної інфраструктури, за якими випущено близько ста крилатих ракет і дронів-камікадзе. Внаслідок атаки 19 людей загинуло та ще 105 отримали поранення. На ранок 11 жовтня 301 р. населений пункт України знеструмлений. У великих містах країни запроваджено графіки віялових відключень.
В українській розвідці заявили, що російське командування розпочало підготовку до завдання масованого ракетного удару на початку жовтня ц.р., а безпосередня передислокація стратегічної авіації розпочалася у суботу.
фото: Олена Коцева



Фотогалерея к новости:
{photos}


Рейтинг новости: 
теги: Новини
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter

Актуальные новости Одесской области в одной новостной ленте информационного агентства «Юг-Информ»

Самые свежие и интересные новости Одессы и городов и районов Одесской области. На нашем сайте вы сможете узнать новости Южного, Черноморска, Бедгород-Днестровского, Измаила. Все, чем интересны сегодня Арциз, Килия, Татарбунары, Болград, Тарутино вы сможете узнать на сайте нашего новостного агентства.

Новости политики и культуры, общественная жизнь и здравоохранение, право и криминал, громкие события и происшествия - все это не останется незамеченным в нашей новостной ленте.

Наша цнль - объективное освещение события, которые происходят в южном регионе. Если у вас есть интересная новость и вы хотите, чтобы она появилась на нашем сате, пишите нам через форму обратной связи или на почту [email protected]